Rozdíl mezi barevným gelem pro světelnou terapii a gelem na lak na nehty

Složky těchto dvou se liší:

1. Složení fototerapeutického barevného gelu: hlavní složkou je oligomer akrylové pryskyřice vytvrzovaný ultrafialovým světlem.

2. Složkygel na lak na nehty(také nazývaný gel na nehty): základní pryskyřice, fotoiniciátor a různé přísady (jako jsou pigmenty a barviva, modifikátory reologie, promotory adheze, tužidla, ředění monomerů) Činidlo, síťovací činidlo, rozpouštědlo atd.

dodává gelový lak Rose Pink Mermind shell

Klasifikace těchto dvou se liší:

1. Klasifikace fototerapeutického gelu: Fototerapeutický gel lze podle funkce rozdělit na fototerapeutický základní gel a fototerapeutický barevný gel.

2. Klasifikace gelu na nehty: Podle účinku nail art,gel na zdobení nehtůse dělí na tři typy: podkladový gel, barevný gel na střední vrstvu a gel na vrchní vrstvu.

dodávka červeného platinového gelu

Vlastnosti těchto dvou se liší:

1. Vlastnosti fototerapeutického barevného lepidla: vysoká průhlednost, dobrý lesk, přirozená lehkost, dobrá houževnatost, žádná dráždivá chuť, není snadné žloutnout, není snadné se zlomit a dlouhá doba uchování.

2. Vlastnosti lepidla na nehty: je šetrné k životnímu prostředí, netoxické, zdravé a bezpečné.Navíc je kompatibilní s běžnými výhodami lepidla a laku na nehty.Barva je plná a jasná, snadno se nanáší a déle se udržuje lesk.

dodává gelový lak Shimmer


Čas odeslání: 15. dubna 2021

ZpravodajZůstaňte naladěni na aktualizace

Poslat